Van Élmény, amely csak egyszer adatik meg.

15 FELEJTHETETLEN NAP PROGRAMOKKAL ÉS TELJES ELLÁTÁSSAL

Misztikus India Utazás & Sri Lanka

15 napos misztikus körutazás Dél-Indiába

a templomok, szentélyek jógaközpontok és ashramok földjére

Zarándokúttal, testi-lelki-szellemi tisztulással és feltöltődéssel, a körút végén pedig 4 napos pihenéssel és exclusive programokkal Sri Lankán egy 5* Resortban az Indiai Óceán partján.

Mindezt egy helyi Swami (Mester) vezetésével...

All in One: teljes ellátás Indiában; étkezések között frissítő italok, gyümölcsök, transzferek, zarándok út kísérőkkel, belépők, meditációk, tisztító gyakorlatok, idegenvezetők mindkét országban, és élő beszélgetés, személyes tanácsok és tanítások a Swamitól (Mestertől)

Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

Különleges út

Helyi Swami (hindu mester) kíséretével közelebbről is megismerkedünk Dél-India Tamilnadu régiójának rejtett kincseivel, akár négyszemközt is beszélgethetünk a Swamival, komoly belső munkán és tisztuláson megyünk végig, melyek végül feltöltenek minket erővel és energiával.

Beszélgetések, áldások

Beszélgetünk a helyi lakosokkal, megismerkedünk hagyományaikkal, szokásaikkal, mindennapi életükkel. Dél-Indiába tett látogatásunk olyan áldásban is részesít minket, amely egy életre megváltoztathat bennünket.

Pihenés

A testet, lelket, szellemet megérintő, tartalmas, felejthetelen körút végén pedig 4 napos pihenés és exclusive programok Sri Lankán egy 5* Resortban az Indiai Óceán partján. A lágy óceáni szellő simogatása búcsúztat majd bennünket a csodálatos élményektől.

Ne maradj le, gyere velünk!

A Misztikus India Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni. Jelentkezz 2019. január 25-ig! Ne maradj le életed nagy lehetőségéről!

RÉSZLETES PROGRAM, MENETREND ÉS HELYSZÍNEK

Misztikus India Utazás & Sri Lanka

Mindenkinek ajánljuk, aki szereti Indiát és Sri Lankát, aki még nem volt Indiában vagy Sri Lankán, aki szereti megismerni mások kultúráját, aki szereti a spiritualitást, aki szeret utazni, akit hajt a tettvágy, aki szeretné jobban megismerni önmagát, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani!

Budapest-Dubai-Chennai

1. nap március 18.

Utazás az 5 csillagos Qatar Airways légitársasággal Dubaiba, ahonnan rövid várakozási idő után egyenesen Dél-India és egyben Tamilnadu egyik nagyvárosába, Chennai-ba visz a gépünk.

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik.

Chennai-Thiruvannamalai

2. nap március 19.

A reptéren egy helyi Swami (hindu mester) és lelkes csapata fogad majd minket. Megkapjuk indiai földön az első áldásunkat. Frissítők után buszra szállunk, és elindulunk Tamilnadu központi városába, Thiruvannamalaiba (kb. 5 óra), amit a szentélyek, templomok és ashramok városának is neveznek. A legnagyobb jógamesterek iskolái is itt találhatók, többek között Sri Ramana Maharsi ashramja is itt található.

Hotel Sparsa
Thiruvannamalai

Ramanashram-Arunachala

3. nap március 20.

A városba érkezésünk célja: részvétel a teliholdkor megrendezésre kerülő zarándoklaton és spirituális ünnepen a Girivalamon. Az Arunachala szent hegy körül visz majd az utunk. Aki szeretné, az a helyi hagyományokhoz híven, mezítláb teheti majd meg ezt 14 km-es zarándok utat, mely egyszerre tisztítja meg a testet, a lelket és a szellemet. Úgy tartják, hogy az Arunachala körbejárása egyenértékű egy világ körüli úttal.

Hotel Sparsa
Thiruvannamalai

Táncoló Shiva

4. nap március 21.

Chidambaramba megyünk a Táncoló Shiva Templomba és egy tűz szertartáson veszünk részt. A templom a „Bölcsesség légköre” nevet viseli. Itt nemcsak magunkért, szeretteinkért, hanem egész Magyarország fejlődéséért, jó egészségéért, és gazdasági növekedéséért fogunk meditálni.

Hotel Paradise Resort
Kumbakonam

Szertartások, 9 bolygó

5. nap március 22.

Délelőtt utazás Swamimalai-ba és Pattiswaramba, ahol kétféle tisztító szertartáson veszünk részt. Délután a Suriyan Kovilban lévő templomban egy meditáción és a 9 bolygó szertartáson veszünk részt.

Hotel Paradise Resort
Kumbakonam

Lelki gyakorlatok, templomok

6. nap március 23.

Tanjore és Rameswaram városában lelki és szellemi gyakorlatokat végzünk a Swami vezetésével. Meglátogatjuk az itt található monumentális gránittemplomot, a Nagy Shiva templomot. A hatalmas Siva templom komplexum lenyűgöző építmény erőteljes energiákkal, mely több mint 1000 éves!

Hotel Daiwik
Rameswaram

Hajnal a parton, karma tisztítás

7. nap március 24.

Megismerjük Tamil Nadu egy újabb, gyönyörű helyét, Dhanushkodit, ahol szinte a vízen fogunk járni. Napközben szabad program, este pedig meglátogatunk egy templomot, ahol nagyon erős karma tisztító szertartáson veszünk részt. Egy helyi templom 22 szent kútjából, egyenként, szentelt vízzel tisztítjuk meg magunkat.

Hotel Daiwik
Rameswaram

Karthick, a Cunami védelmező

8. nap március 25.

Abban a különleges templomban fogunk szertartást tartani, melyet Shiva fiának, Karthicknak emeltek, és melynek védelmező falait a Cunami el sem érte. Ezt csodaként tisztelik a helyiek, hiszen a templom az óceán parton található. A helyiek egy fürdőt vesznek az óceánban, mielőtt a templomba lépnek. Egyedül álló élmény.

Sparsa Resort
Kanniyakumari

Vivekananda szigete

9. nap március 26.

Ez egy nagyon különleges hely, itt van 3 nagy víz találkozási pontja van. Az Indiai-óceán, a Bengáli-öböl és a Arab-tenger ér itt össze. Délelőtt Vivekananda szigetére fogunk áthajózni, mely inkább egy óriási gránit szikla, ahol Swami Vivekananda tiszteletére építettek egy templomot és egy, a Swamit ábrázoló hatalmas szobrot. Ezen a kis szigeten fogunk meditálni, majd utána relaxálni. Érdekesség, hogy hogy a szigetre csak mezítláb lehet rálépni, mivel a szikla maga a padló is.

Sparsa Resort
Kanniyakumari

Sri Lanka, a földi paradicsom

10. nap március 27.

Ha létezik földi paradicsom, akkor az Sri Lanka. Itt a homokos partok mellett csodás élő- és növény világ, érintetlen esőerdők, világörökségek és szent helyek egyaránt megtalálhatók. Sri Lanka neve „sugárzó, fénylő országot” jelent. Indiával az úgynevezett Ádám-hídja köti össze, mely valaha egy összefüggő földhíd volt. Sri Lankát a buddhizmus bölcsőjének is nevezik. ​A szigeten több mint 50 féle drágakő található. Innen származik az angol királynő koronáján lévő 400 karátos kék zafír is. A legjellegzetesebb üdítőital a kókusz friss leve, nemzeti italuk a kókuszléből erjesztett pálinkaféle, az arak.

Jetwing Beach Resort
Negombo

FAKULTATÍV PROGRAM #1:
Kandy, Pinnawela

11 - 14. nap március 28-31.

Kirándulás a Központi-hegyvidékre, Kandy-be, a szingaléz királyok utolsó fellegvárába.Itt található az ország egyik legfontosabb kegyhelye, a Fog Templom / Dalada Maligawa, ahol Buddha relikviáját őrzik. Bárki nyugodtan elvegyülhet a meditáló tömegben.
Ezen a napon lehetőség nyílik Pinnawela-ban az elefántárvaház meglátogatására is. A folyóra vonuló csorda fenséges látványt nyújt. Utána betérő egy gyógynövény és fűszerkertbe, kóstolóval egybekötött bemutató.

99 EUR/fő; belépő: kb. 25 EUR/fő

Ezeken a napokon előzetes jelentkezés esetén élő pálmalevél olvasáson vehetsz részt, amely külön fizetendő.

FAKULTATÍV PROGRAM #2:
Sigiriya, Dambulla

11 - 14. nap március 28-31.

Izgalmas kirándulás változatos, csodás tájakon. Rizsföldek, kókuszligetek, helyi életképek. Kaucsukfa ültetvények, ananászkertek. Narancssárga királykókusz vásárolható, melynek leve a legüdítőbb ital a szigeten. Elefántcsordával, majomcsapattal is találkozhatunk. Megérkezve Sigiriya-ba az „oroszlán-szikla” meghódítása következik. Továbbutazás Dambulla sziklakolostorához, a barlangszentélyekhez.
Mindkét helyszín az UNESCO Világörökség része.

119 EUR/fő; belépő: kb. 35 EUR/fő

Ezeken a napokon előzetes jelentkezés esetén élő pálmalevél olvasáson vehetsz részt, amely külön fizetendő.

Colombo-Doha-Budapest

15. nap április 1.

Nem áprilisi tréfa. :) Hazautazás. Érkezés Budapestre a késő délelőtti órákban.

A programok és a szállások változási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség mellett.

Nézd meg velünk a csodás Indiát!

Járd be velünk Te is ezeket a csodálatos helyeket! Jelentkezz 2019. január 25-ig! A Misztikus India Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz, amire vágysz

Akik már átélték

“Az első három napon megállíthatatlanul könnyeztem. Mindaz az energia, ami Indiában eljutott hozzám, azóta is bennem él, remélhetőleg örökre. Mindenkinek el kell jutnia egyszer India csodás helyszíneire.”

— Kovács Ádám

“Ha létezik csoda, akkor India az. Földi csoda. Az ottlét minden pillanata olyan volt, mintha nem is a Földön lennék, hanem egy teljesen másik bolygón. Talán még a gravitáció is gyengébb volt, hiszen én végig a föld fölött szárnyaltam. Egészen más világ. Egy csoda.”

— Müller Erika

“Szerencsésnek és kivételesnek érzem magam, hogy Indiában járhattam. Az áldás, amit a különböző helyszíneken kaptunk, még most is hatással van az életemre. Onnan hazaérkezve mindent másképp lát az ember. A mi életünk maga a boldogság, csak meg kell látni. Köszönöm India!”

— Keszthelyi Edit

“Az én üzenetem számodra: Menj el! Ne mulaszd el a lehetőséget! Talán életedben soha többé nem lesz rá lehetőséged.”

— Kisbéri Imre Gábor

ALAPÍTÓK

Az álmaidon dolgozunk

Indiában és Magyarországon elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindent megtegyünk a Te maradandó, felejthetetlen utazásod érdekében.

Palanisamy Chinnappa

Swami, a csoport helyi vezetője

India spirituális oldaláról, a pálmalevelekről, az életünkről azért vagyok képes hitelt érdemlően beszélni, mert az emberiség szolgálatának szenteltem az életemet, és beavatást nyertem ezen tudás legnagyobb mélységeibe.

Jászberényi Tamás

az út megálmodója, szervezője

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, és mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki a velünk tart. Csakúgy, mint a testi-lelki-szellemi fejlődés jelentőségét és a hétköznapi életbe történő integrálását.

Elviszünk téged is, tarts velünk!

A Misztikus India Körutat neked állítottuk össze, hiszen azért vagy itt, mert érdekel India. Jelentkezz 2019. január 25-ig! Mielőbb hozd meg a döntést a csatlakozásra. Elviszünk téged is.

Ismerj meg bennünket!

Múlt, jelen, jövő

Több mint 10 év szoros kapcsolat Indiával, spirituális kutatás, önismereti munka, évszázadokon át tartó, apáról fiúra szálló Swami hagyomány, valamint 20 év utazásszervezési tapasztalatát egyesítettük, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés & Vízió

Küldetés & Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg a misztikus India egy meghatározó régióját. Az ott rejlő titkokat, csodákat és az utcán heverő tanításokat egyaránt.

Mindezt azért, hogy az Indiában felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk építeni a saját, mindennapi életünkbe, hogy sikeresebben, boldogabban, egészségesebben éljünk. S hogy ezt az egészet meg tudjuk osztani másokkal is...

Csatlakozz a csoporthoz

Tedd meg az első lépést életed nagy útján

A Misztikus India Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni. Jelentkezz 2019. január 25-ig! Ne maradj le életed nagy lehetőségéről!

Alapár: MOST 30% kedvezménnyel 755.000 Ft helyett csak 529.000 Ft/fő + reptéri illetékek: 170.000 Ft/fő, összesen: 699.000 Ft/fő. Külön fizetendő: indiai és sri lankai vízumok és a teljeskörű ügyintézésük összesen: 43.000 Ft + útlemondási biztosítás 1,5% (az alapárra és a reptéri illeték összegére számolandó), + BBP biztosítás.

A helyedet az alábbi módon biztosíthatod be:

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy "foglalás megerősítése"!
3. Küldd el a foglalásod megerősítését az űrlap segítségével!
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden kérdésedre választ adjon.
5. ​A foglalásodat 40% előleg befizetésével tudod véglegesíteni.

​A fakultatív programok csak megfelelő számú jelentkező esetén indulnak.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!

Elérhetőségeink

Akikkel megvalósul az álom

Partnereink

QUATAR Airways
Aamantaran Travel